“Ljubav koja ne poznaje godine: Moj susret sa Milanom na Hot Oglasima”

“Ljubav koja ne poznaje godine: Moj susret sa Milanom na Hot Oglasima”

Dragi članovi zajednice Hot Oglasa,

Želim podeliti svoje lično iskustvo koje me je iznenadilo, osvežilo i donelo nešto posebno u mom životu. Moje ime je Gordana, imam 67 godina, i živim u Novom Sadu. Upoznala sam nekoga posebnog na Hot Oglasima – momka po imenu Milan, koji ima 37 godina.

Kada sam prvi put zakoračila u svet online upoznavanja, nisam mogla ni da zamislim da će mi to iskustvo doneti pravu ljubav. Milan i ja smo se sreli na Hot Oglasima, tačnije u kategoriji ličnih oglasa. Njegova hrabrost da kontaktira stariju osobu poput mene ostavila me je bez reči, ali takođe me je i intrigirala.

Razgovori koje smo vodili online brzo su prerasli u prave razgovore i smeh. Delili smo slične interese i vrednosti, a razlika u godinama nije predstavljala prepreku za nas. Naprotiv, otkrili smo da nas to dopunjava i donosi posebnu dinamiku našem odnosu.

Milan je mladić pun energije, s optimističnim pogledom na svet, dok ja donosim iskustvo i mudrost stečene tokom godina. Naučila sam mnogo od njega, a on od mene. Naš odnos je otvoren, iskren, i pun međusobnog poštovanja.

Iako možda ne bismo bili spojeni da nije bilo Hot Oglasa, drago mi je što smo imali priliku da se upoznamo. Naša veza dokazuje da ljubav ne poznaje godine i da se može roditi na najneočekivanijim mestima.

Sada zajedno uživamo u svemu što život pruža. Posete restoranima, šetnje, razgovori do kasno u noć – sve su to trenuci koji nas povezuju i čine našu priču jedinstvenom.

Želim podeliti svoju priču s vama kako bih inspirisala druge da ne zatvaraju vrata ljubavi zbog predrasuda ili očekivanja. Ponekad je sreća tamo gde je najmanje očekujete.

Hvala Hot Oglasima što su mi omogućili da pronađem ljubav u ovom neobičnom spoju generacija. Srećna sam i zahvalna na svakom trenutku provedenom s Milanom.

S ljubavlju, Gordana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *