Kako sam Upoznala Dečka na Oglasima za Upoznavanje: Priča Mirjane iz Bačke Palanke

Upoznavanje preko interneta postalo je sve češća praksa među ljudima koji traže ljubav ili druženje.Priča o mom susretu s dečkom putem oglasnika za upoznavanje istovremeno je uzbudljiva i inspirativna.

Dozvolite mi da podelim svoje iskustvo upoznavanja na sajtu HotOglasi.rs, gde sam pronašla svog dragog Srdjana.

Ona traži njega – Oglasi

Moje ime je Mirjana, frizerka iz Bačke Palanke. Nikada nisam ni sanjala da ću upoznati nekoga putem onlajn oglasa za upoznavanje. S druge strane, Srdjan, programer iz Novog Sada, bio je potpuna nepoznanica do tog trenutka.

Jednog dana, dok sam pregledala oglase u kategoriji “Ona traži njega” na Druzenje.rs, primetila sam njegov oglas. Njegova slika, zajedno s opisom, privukla je moju pažnju. Neobično je kako jedan klik na oglas može promeniti tok vašeg života.

Srdjan je prvi kontaktirao mene. Pozvao je na broj oglasa: 0906/444-801. Priznajem da sam bila pomalo uplašena kada sam primila njegov poziv. Razmišljala sam ko je, kakav je, i šta želi od mene. Ali, njegov prijateljski ton i iskrenost ubrzo su me opustili.

Čuli smo se nekoliko puta pre nego što smo odlučili da se sretnemo uživo. Srdjan je podelio sa mnom da ima kuću na moru i da nikada pre nije tražio devojku preko sajta za lične oglase. Bio je to slučajan trenutak kada je naleteo na moj oglas, ali sam mu se dopala.

Nakon nekoliko razgovora, odlučili smo da se sastanemo. Iako sam bila malo nervozna, osjećala sam da Srdjan govori istinu i da je dobronameran. Naš prvi susret bio je kao iz bajke – šetnja kroz grad, opušteni razgovori, smeh i zajednički planovi.

Srdjan je pokazao veliku pažnju prema meni, a njegova iskrenost i toplina osvojili su me. Njegova želja da me bolje upozna iz dana u dan samo je potvrđivala ono što sam osećala.

Danas, Srdjan i ja gradimo lepu vezu, ispunjenu ljubavlju, razumevanjem i podrškom. Nikada ne bih pomislila da će me putovanje kroz svet onlajn upoznavanja dovesti do tako divnog čoveka.

Na kraju, moje iskustvo s HotOglasima.rs pokazuje da ljubav možete pronaći na najneočekivanijim mestima, a sreću možete naći i putem onlajn oglasa za upoznavanje. Ovo iskustvo promenilo je moj život na najbolji mogući način, i zato sam zahvalna što sam se otvorila novim mogućnostima.

Ona traži njega

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *